Ponad 50 szefów kuchni i cukierni w jednym projekcie

Na rynek HoReCa trafiło kolejne wydanie Kalendarza Smarten z Szefami kuchni i cukierni, w którym rok 2018 zadedykowano wielkiemu wydarzeniu – krajowym eliminacjom Bocuse d’Or Poland 2018.
W tym roku zaproszono do projektu ponad 50 szefów kuchni i cukierni, a wśród nich znalazł się Tomasz Krake – Corporate Chef Welbilt Polska. 
Ideą tej edycji kalendarza są kolorowe zdjęcia szefów wykonane w plenerze.
Wiele z tych miejsc nawiązuje do regionu, z którym bohaterowie poszczególnych kart kalendarza związani są kulinarnie. A zatem każdy miesiąc to inna historia i inna część naszego pięknego kraju. Połączono młodość z długoletnim doświadczeniem i niekwestionowanymi autorytetami polskiej gastronomii w pięknych okolicznościach przyrody.
Dodatkowym elementem umieszczonym również w tegorocznym kalendarzu są ważniejsze daty wydarzeń gastronomicznych, które będą miały miejsce w nadchodzącym roku. Wśród nich targi, konkursy i tematyczne święta w poszczególnych dniach.