Jesteśmy zawsze tam gdzie są najlepsi!

Szefowie z Akademii Bocuse d'Or Poland pracują na naszym sprzęcie!

W dniach 09-10.04.2019 r.Expo Mazury w Ostródzie odbyły się po raz czwarty targi Mazury HoReCa. Poprzednie edycje cieszyły się sporym zainteresowaniem wystawców i odwiedzających, każda z nich zgromadziła wystawców z branży gastronomicznej, hotelarskiej, cateringowej oraz cukierniczej i piekarskiej. 
Podczas dwóch dni targów odbyły się Master Class poprowadzone przez znakomitych szefów kuchni z Akademii Bocuse d’Or Poland jak: Tomasz Milewski, Ernest Jagodziński, Patryk Dziamski, Michał Soliwoda oraz Maciej Majewski - uczestnik poprzedniej polskiej edycji najbardziej prestiżowego konkursu kulinarnego na świecie Bocuse d’Or.
Strefa Akademii cieszyła się ogromnym zainteresowaniem przede wszystkim ze względu na świetnych szefów kuchni i dania przez nich serwowane. Niespotykane połączenia smaków i aromatów zaskakiwały zgromadzonych a małe dzieła sztuki, które wychodziły z mini Convotherm kusiły nie tylko zapachem, ale intrygowały również wyglądem.

Dziekujemy szefom za zaufanie!